Поиск по этому сайту

среда, 17 апреля 2019 г.

Комп'ютерні курси

kompjuternі-kursi

Комп'ютерні курси для всіх
















Комп'ютерні курси для дітей

Практично всі представлені програми навчання підходять для дітей і підлітків. Будь-яку програму викладач може підлаштувати і адаптувати під вашу дитину.

Навчання роботі на комп'ютері дітей і підлітків - це батьківський внесок в майбутнє дитини. Діти дуже швидко засвоюють інформацію, запам'ятовують і  в силу природньої і незіпсованої дорослими допитливості, освоюють комп'ютерні науки більш краще.



Всі ми розуміємо, що в школі на уроках інформатики за 45 хвилин одного уроку на тиждень, коли в навчальному класі велика кількість учнів, викладач фізично не зможе всім приділити потрібну увагу і навчити учнів правильно використовувати комп'ютер.

Тим більше, що часто основною вимогою від керівництва до викладача -  стежити за тим щоб учні не псували навчальний інвентар, тобто комп'ютер. 

Як може викладач пильнувати за 25 - 30 учнями?

Учителю дуже важко,  так як треба постійно фокусувати свою увагу не на навчанні, а на тому, щоб діти не зіпсували привід в системному блоці, або не засунула в клавіатуру шпильку.

Висновок:
якщо батьки бажають щоб їх дитина не відставала від  життя в  знаннях і навичках від своїх однолітків,  необхідно прикладати зусилля і цілком можливо організувати відвідування комп'ютерних курсів по одній або декільком комп'ютерним програмам.

Комп'ютерні курси для студентів 

Для підвищення якості навчання, стимуляції активності студентів до пізнавальної діяльності, для розвитку навичок грамотного пошуку інформації, розвитку розумових здібностей, освоєння нових програмних продуктів в коледжах і Вузах викладачі дають завдання які можна швидко і якісно виконати за умови доброго володіння комп'ютером.

Якщо студент не має або до недавнього часу не мав комп'ютера і необхідних навичок, то швидше за все він буде відставати або йому доведеться прикладати набагато більше зусиль і бігати по бібліотеках, витрачати дорогоцінний час і кошти на дорогу і пошук потрібного серед полиць цих самих бібліотек.

За умови того, що в шкільні роки студент багато грав в комп'ютерні ігри, хапав віруси і самостійно боровся з ними, встановлював Windows, ігри, інші програми, видаляв, оптимізував комп'ютер, то в цьому випадку освоювати студентську програму навчання буде набагато простіше. У такого студента є досвід і впевненість, є необхідні знання у використанні комп'ютера.

Висновок:
Студент - впевнений користувач комп'ютера і інтернет технологій,  зможе набагато ефективніше вчитися і пізнавати програми коледжів і ВНЗ. Якщо ви ще студент і відчуваєте, що вам не вистачає знань, то можете ознайомитися зі списком запропонованих комп'ютерних курсів на нашому блозі на головній сторінці.

Комп'ютерні курси для менеджерів

За родом діяльності доводилося бачити чимало менеджерів, які не можуть виконувати елементарних дій в комп'ютері, наприклад завантажити бланк рахунку в форматі Excel або будь який інший документ.

Такі менеджери навіть не можуть знайти потрібний файл у власному комп'ютері або на просторах інтернету. А навіть і скачавши, отримують на свій комп'ютер купу вірусів, і через пару днів завислий комп'ютер або синій екран, а ще навіть зашифровану інформацію.

А те що сучасний менеджер просто зобов'язаний бути представлений у всіх соціальних мережах, так вони і не підозрюють. У таких менеджерів свій сформований світ в голові, який їм важко змінити. І дивляться вони як правило лекції психологів (бізнес тренерів) про якийсь розвиток ні про що. А потім дивуються, що слабкі продажі або не можуть знайти відповідного працівника.

Вивчати треба конкретні речі, з видимим, вимірюваним і відчутним результатом.
У підсумку - сумний погляд, незадоволеність матеріальним становищем, і як наслідок всім життям. Тема про менеджерів просто дуже актуальна. 

Але в успішних, прибуткових компаніях беруть на роботу менеджерів в основному тих, хто може впевнено вести рекламні компанії в інтернеті. Вільно орієнтується в інтернет просторі, можуть грамотно і ефективно організувати свій робочий стіл в браузері або CRM системі.
 

Це тягне за собою знання текстових редакторів, таких як MS Word або Google документ, графічних редакторів, як наприклад Photoshop, знати як працювати не тільки в примітивному Instagram, але і в інших соціальних мережах.

Висновок:
Справжній сучасний менеджер повинен володіти комп'ютерними технологіями і має бути підкований з точки зору використання комп'ютерів, ноутбуків, планшетів і програмного забезпечення саме для бізнес завдань. 

Бракує знань? Подивіться у нас список комп'ютерних курсів, може ви знайдете щось корисне і для себе.


Комп'ютерні курси для бухгалтерів


Співробітник бухгалтерії, неписемний в плані комп'ютерних технологій напевно приносить і буде приносити чимало клопоту для свого начальника.

Уявіть собі,  що з одного боку бухгалтер керує документами, фінансами, веде подвійну або потрійну бухгалтерію, знає всю таємницю підприємства, можна сказати що тримає в "узді" свого директора або власника підприємства, а з іншого боку кожен день викликає системного адміністратора для вирішення проблем, пов'язаних з комп'ютером.

Причому системний адміністратор вирішує за викликом кожен день одні і ті ж проблеми бухгалтерів. Тобто виникає ситуація, коли явно бухгалтер не хоче включити мозок і запам'ятати правильну послідовність дій. Системний адміністратор теж починає проявляти нервозність і своїми діями починає показувати, що він теж головний.

Конфлікт наростає і з кожним днем ​​посилюються напружені відносини між усіма.

Ось приклад з реального життя реального невеликого підприємства: бухгалтер сама закачала файл з вірусом, або відкрила лист з жорсткою програмою, такої як наприклад "Petya", і вся база даних за п'ять останніх років наполегливої ​​праці всієї організації у неї накрилася. Це означає, що на екрані монітора є синій колір і якісь незрозумілі символи.
 

Більше доступу до баз даних і документів немає.

Бухгалтерка в істериці кричить, що сісдамін винен, він все зіпсував, він їй мститься, приходить директор, починається розбір польотів. Крик, шум, істерики.

У підсумку все таки виникає питання, а хто буде платити за відновлення даних?

Виникло ще одне запитання, а як здавати звіти, які потрібно вже завтра відправити фіскальним організаціям?

Потім виникло питання про нарахування зарплати співробітникам? Всі дані були в базі. Їх уже немає. Там же були звіти, парафії / витрати і т.д.


У реальності така ситуація була в житті, згадана організація –стала банкротом, директор заклав квартиру, і виплачує кредити, таксує. Бухгалтерія там теж своє отримала, до сих пір ходить до слідчого на допити.

Якщо придивитися,  можна помітити,  що на ринку праці чітко просліджуєтеся тенденція, що від бухгалтерів, які слабо володіють комп'ютером, позбавляються. І зовсім не через вік. Позбавляються через відсутність потрібних для бухгалтера в наш час комп'ютерних знань.

Висновок:

Сучасний бухгалтер зобов'язаний знати, як користуватися комп'ютером на рівні впевненого користувача. Постійно підвищувати свій рівень освіченості в комп'ютерних технологіях. Бухгалтерам, яким необхідна допомога в освоєнні комп'ютерних технологій - рекомендуємо ознайомитися з запропонованими курсами на головній сторінці.

P.S. Порада  для бухгалтерів: зверніть увагу на курс: "Налаштування, обслуговування персонального комп'ютера в мережі". Саме цей курс навчання замовляють і проходять дійсно розумні і далекоглядні бухгалтера.


Комп'ютерні курси для системних адміністраторів
Зазвичай, такі думки приходять і такі запити в пошуковій системі починають з'являтися після того як користувач комп'ютера кілька разів викликав майстра. Практично кожен з нас читав на оголошенні біля дверей під'їзду, що майстер такий-то пропонує послуги по ремонту, налаштування комп'ютерів і ноутбуків. Рано чи пізно кожен користувач зіткнеться з проблемою переустановлення Windows або заміни батарейки на материнській платі. І що робити?

Дзвонити майстру, платити гроші. Один раз, другий, третій. І так багато, багато разів.
Коли гроші закінчуються, або людині набридає бути постійно в "невіданні", то він починає цікавитися, з чого складається комп'ютер і як там все всередині працює.

Купує книги, шукає інформацію в інтернеті, запитує у знайомих, пробує помиляється, псує комп'ютер, потім купує новий. Знову і знову пробує самостійно зібрати, розібрати комп'ютер. Встановити, переустановити програму. Видалити віруси, розмітити жорсткі диски. І так процес розтягується на кілька років.

Ось так через проблеми і їх вирішення, а також за рахунок завзятості і волі до перемоги стають майстрами - системними адміністраторами.

Але якщо освоїти хоча б один курс по "залозу", то з високою часткою ймовірності вам може сподобатися і ви будете далі розвиватися в цьому напрямку набагато швидше і з найменшими втратами - фінансовими, психологічними та іншими.

Так буває досить часто: спочатку хобі, а потім і постійне джерело доходу.

Країні потрібні системні адміністратори, навіть не сумнівайтеся. Зайдіть на сайти з працевлаштування та подивіться скільки там вакансій.
висновок:

Системний адміністратор потрібен як зубний лікар, постійно і регулярно, а іноді раптово. Він потрібен в організаціях приватних, державних і простим користувачам на дому. Без системного адміністратора не обійдеться жоден комп'ютер. Якщо ви раптом вирішите що вам потрібні знання з системного адміністрування, то можете звернути увагу на курс: "Системний адміністратор"


P.S. Ще досить часто користувачі починають замислюватися про свою комп'ютерної грамотності після того, як потраплять один-два рази на майстрів-шахраїв, і викладуть пристойну суму грошей. Про майстрів-шахраїв і способи обману можете почитати статтю тут.



Комп'ютерні курси для дизайнерів


Окремі комп'ютерні курси можуть вибрати для себе майбутні дизайнери. У нас є чудові викладачі, які пропрацювали саме дизайнерами, використовували спеціалізовані комп'ютерні програми багато років і знають про дизайн практично всі.

Це дуже цікавий напрямок діяльності, захоплююче і захоплююче. З постійним розвитком інтернету та комп'ютерних технологій фахівці, які володіють дизайнерськими програмами, будуть також користуватися попитом і відповідно постійно збільшувати свої доходи.

Зверніть свою увагу на такі курси і програми як Archicad, Photoshop, Illustrator, Web дизайн та інші. Якщо в нашому списку немає потрібної для вас програми, то ви можете зателефонувати або написати листа, щоб ми підібрали під вас викладача і програму.


Комп'ютерні курси для керівників
Ти начальник я дурак більше не працює. Недоосвічених в комп'ютерних науках керівники будуть розорені, позбавлені доступу до ковбаси і інших радощів мирського життя. Чому?

Кожен просунутий користувач - менеджер, бухгалтер, обліковець, системний адміністратор, піар чи hr менеджер буде використовувати незнання керівника в своїх корисливих цілях.


Це буде відбуватися день за днем, непомітно, але постійно, поки не призведе до краху компанії.


Випадків таких в житті багато, їх як би непомітно відразу. Але це відбувається кожен день. Прочитайте один з варіантів розвитку подій в розділі комп'ютерні курси для бухгалтерів.

Висновок:
Керівник компанії, невеликої або великий фірми просто зобов'язаний бути досвідченим і просунутим користувачем комп'ютера. Повинен мати в особистому доступі логіни, паролі до своїх серверів, сайтів, важливих документів, переносним і жорстких дисків. Зобов'язаний знати де, як і що ховати, зберігати і не забувати де сам все сховав. Ні в якому разі не давати повністю всі доступи своїм підлеглим. Для цього необхідно мати знання.

Рекомендуємо подивитися запропоновані комп'ютерні курси на нашому блозі, і при необхідності телефонуйте за телефонами, вказаними на цьому сайті. Наші викладачі зможуть організувати навчання для керівника в індивідуальному графіку за індивідуальною програмою і навіть з виїздом до замовника.


Комп'ютерні курси для домогосподарок


Незважаючи на те, що деякі жінки сидять вдома, в силу деяких обставин, вони насправді можуть використовувати проведення часу з користю для себе і своєї сім'ї.

Ось конкретний приклад. У навчальний центр звернулася жінка - домогосподарка, у якій дочка-підліток, цілими днями проводить за комп'ютерними іграми. Гра ця поширена, називається "Доту".

Вранці дівчинка прокидається і відразу сідає за комп'ютер, їсти йде в свою кімнату за комп'ютером, в школу доводиться виганяти зі скандалами, постійно спізнюється.

Уроки для перевірки не допросишся, не «дотребуєшся", постійно мамі доводиться підвищувати голос. Увечері доньку сидить допізна і доводитися знову ж зі скандалами укладати її в ліжко. Обстановка в сім'ї через комп'ютерні ігри постійно напружена, атмосфера несприятлива. Оцінки в школі стали погані. Вчителі дзвонять мамі і скаржаться, що дочка на уроках спить.

Цій жінці треба було навчитися використовувати комп'ютер для контролю за своєю дитиною. Потрібно було підібрати або скласти програму навчання.
Викладачі зробили програму спеціально під неї, навчили. Результат став проявлятися вже під час проходження курсу навчання. Так наприклад, мама зробила графік - розпорядок дня для дочки в комп'ютері, роздрукувала його в двох примірниках і повісила у своїй кімнаті і у дочки.

Потім, застосувавши знання отримані на курсі, вона натисканням однієї кнопочки зі свого мобільного телефону заходила в налаштування роутера і два рази клацнувши - відключала інтернет за графіком, або в той час яке було їй - матері, наприклад щоб дочка долучилася до приготування недільного обіду.

Ситуація в сім'ї через місяць різко змінилася. Мати поставила жорсткі умови: є за день хороша оцінка - є інтернет, немає оцінки - немає інтернету. Дочка зрозуміла хто в домі господиня. Авторитет мами піднявся до небувалих висот.

Скандалів просто не стало, мама зараз говорить тихо і спокійно. Дівчинка вже добре вчиться, одягається так, як хоче мама. Вчасно виходить в школу і лягає спати.
Про цю та інші історії можна написати цілу книгу. Це не в рамках цього поста.

Окремо можна було б описати те, як домогосподарки заробляють в інтернеті. Але знову ж таки це іншим разом. Уже зараз треба робити висновки.


Висновок:
Комп'ютерні курси для домогосподарок можуть виявитися корисними для створення сприятливої ​​атмосфери в сім'ї. Дуже сильно вплинути на авторитет матері, дозволять впливати на дітей і підлітків з позитивної точки зору.

Комп'ютерні курси для людей з обмеженими можливостями

Для людей з обмеженими можливостями комп'ютерні курси можуть стати новим кроком для розкриття своїх внутрішніх можливостей, дозволять придбати сучасні навички і вміння, впевнено використовувати різні соціальні мережі, завести нових друзів, можливо вирішити питання з хорошою роботою в віддаленому режимі.

Так! Гроші потрібні всім і їх чомусь завжди не вистачає. Комп'ютерні технології та вміння працювати в інтернеті можуть дуже сильно допомогти людям з обмеженими можливостями заробити за допомогою своїх знань і навичок.

В інтернеті крутяться величезні гроші. Треба тільки трохи мати чарівну лопатку і направити грошовий потік в свою сторону. Можливостей величезна кількість. В рамках поста їх не перерахувати.

Заробляти можна починати в інтернеті відносно нескладними способами, починаючи з виконання простеньких завдань таких як написати короткий відгук, поставити лайк, зробити репост запису, десь зареєструватися. Для цього вам можуть підійти такі сайти як: wmmail.ru, seo-sprint, vkmix і інші.


Поступово ви зможете перейти до більш складним і кваліфікованим способам заробітку, наприклад стати блогером, створити свій сайт, робити відеоконтент, займатися перекладами. Способів заробітку дійсно дуже багато.

Висновок:
Рекомендуємо людям з обмеженими можливостями подивитися пропоновані комп'ютерні курси на нашому блозі, і при бажанні і можливості зв'язатися за телефонами. Можете використовувати і інші способи зв'язку, такі як пошта або Viber.

Комп'ютерні курси для пенсіонерів


Так, дорогі пенсіонери, ми як раз і навчаємо людей, які застали епоху бурхливого розвитку комп'ютерів і інтернету. Швидше за все в силу постійної і невтомної роботи у вас не було можливості виділити час на вивчення постійно мінливих технологій. Зате зараз у вас має бути час на отримання нових знань.

Тут буде доречним зазначити, що посилення розумової діяльності веде до поліпшення кровообігу в мізках, що в свою чергу веде до збільшення тривалості життя і зменшення ризику різних захворювань.

Закінчивши комп'ютерні курси, пенсіонери зможуть отримувати багато задоволень і користь від грамотного використання комп'ютера або інших гаджетів.

Наприклад можна навчитися встановлювати і керувати програмами, за допомогою яких можна безкоштовно дзвонити в різні міста і країни.

Можна навчитися використовувати текстові редактори і писати мемуари або вірші.
Можна організувати свій робочий стіл на комп'ютері або іншому пристрої так, що вам будуть показуватися тільки улюблені новинні або пізнавальні або розважальні сайти.

Дуже багато можливостей надають знання комп'ютера і комп'ютерних технологій. Час можна проводити з інтересом, користю для себе і суспільства.
висновок:
Для того щоб життя проходило цікаво і захоплююче, потрібно продовжувати постійно розвиватися, дізнаватися нове, відкривати в собі нові таланти.

Рекомендуємо людям пенсійного віку подивитися запропоновані комп'ютерні курси на нашому блозі, і при необхідності зателефонувати за телефонами, вказаними на цьому сайті.

Наші викладачі зможуть організувати навчання для пенсіонерів за індивідуальною програмою в індивідуальному чи груповому форматі і навіть з виїздом на вашу територію.


Нас знаходять за такими запитами: курси комп'ютерні, курси комп'ютерної грамотності, комп'ютерні курси індивідуально, it курси

Комментариев нет:

Отправить комментарий